fredag 16 januari 2009

Tips.

Eftersom jag sällan skriver något vettigt här i min lilla blogg tänkte jag dela med mig av och rekommendera det bästa tidsfördrivet jag har nu; Dexter!

kopierar vad kära wikipedia har att säga om serien (jag är för lat för att skriva själv):
Dexter är en amerikansk TV-serie som debuterade i TV-kanalen Showtime den 1 oktober 2006 och handlar om seriemördaren Dexter Morgan som arbetar som kriminaltekniker (specialiserad i blodanalys) för Miami Metro Police Department i USA. Serien är baserad på Jeff Lindsays bok Darkly Dreaming Dexter (2004). Dexter porträtteras av skådespelaren Michael C. Hall.

Dexter, ett föräldralöst barn sen treårsåldern med en traumatisk hemlighet, adopterades av en polisman som upptäckte Dexters mordbenägenhet. Han lärde sin adopterade son att kanalisera sin hemska passion för dissekering av människor till att bli ett "konstruktivt" sätt att enbart mörda vedervärdiga brottslingar (som pedofiler, lönnmördare, seriemördare, etc) som lyckats komma undan polisen. Dexter känner inga känslor och är helt tom. inget medlidande. Dexter arbetar som kriminaltekniker och är den perfekte gentlemannen som även tycker om barn. Hans drift att mörda är omutbar och han kämpar för att visa normala känslor och att ge sken av en omsorgsfull, social medmänniska. Han är omtyckt av sina kollegor, sin flickvän och hennes barn.

Jag fick 2 säsonger av min käre pojkvän i julklapp, har knappt kunnat slita mig från det sen dess. (ok, lätt överdrift) Men asbra är det iaf! Jag är helt överförtjust.

Inga kommentarer: